Wat eten wij vandaag

Sunday, March 19, 2006


Carpaccio-biefstuksoep

vandaag een heerlijk recept, dit wordt weer smullen.
nodig voor 4 personen

  • 400 gr biefstuk
  • 4 eetlepels soja saus
  • 1 limoen
  • 1/2 rode peper
  • 6 stengels lente ui
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • 200 gr noedels
  • 1 liter runderbouillion

Kook de noedels gaar en spoel ze af. snijd de biefstuk in plakken ong 1/2 cm en verdeel ze over een platte schaal.Meng de sojasaus,limoensap en gehakte rode peper door elkaar en verdeel dit over het vlees. bak de sesamsaadjes bruin in een hete koekenpan en stamp ze fijn.Snijd de lenteuitjes fijn en meng ze met de sesamzaadjes, strooi dit over het vlees.Dek het vlees af met plastic folie en laat dit 30 minuten marineren op een warme plek of eventueel in de oven op 40 graden.Verdeel de noedels over een diep bord, leg daarna het vlees erop en giet de kokende boullion eroverheen.

Heerlijk in combinatie met een frisse salade.

Eet smakelijk.dit wordt weer genieten.........

0 Comments:

Post a Comment

<< Home